November 16, 2018

October 6, 2017

Please reload

Recente berichten

Convento das Bernardas Tavira, eine Chance, die nur einmal passiert

November 11, 2017

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Tekenen & Rekenen: Project T3+1 in Campina - Saõ Brás de Alportel - Algarve

November 15, 2017

Tekenen & rekenen was een methode die ik gebruikte om voor "Wonen boven Winkels" in Nederland de haalbaarheid van het maken van appartementen boven bestaande winkels te toetsen. Hoe zit dat met tekenen & rekenen in Portugal ?

 

We gaan de methode  hier gebruiken om de "haalbaarheid" van de renovatie van een woning met studio te toetsen. We gebruiken hiervoor een te koop staande woning in Campina - Saõ Brás de Alportel - Algarve. Ze wordt op de website van makelaar "Golden Crown" met de volgende gegevens te koop aangeboden: